Céginfó

Üdvözöljük a KVA Kft. honlapján

Cégünk egyéni vállalkozásból alakult 2001-ben Kft-vé. Létszámunk fokozatosan nő, jelenleg 14 fő.

2005. évben bevezettük, és azóta működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert.

Minőségpolitikánk ide kattintva olvasható

Számos zalai és külföldi vállalattal működünk együtt, melyek referenciáink közt is megtalálhatóak.

Több éve jól működő rendszerintegrátori kapcsolatot tartunk fenn a Schneider Electric Zrt-vel.

Tevékenységünk az általános villanyszereléstől a speciális szaktudást igénylő ipari automatizálás felé tendál. 2011-ben ismét egy új tevékenységgel a napelemes rendszerek telepítésével bővítettük a palettát.

Az új kihívásoknak való megfelelés érdekében, a Kft. létszámát 3 mérnökkel bővítettük.

Vezérléstechnikai szaküzlet és bemutató termünkben nem csak kereskedelmi, hanem szaktanácsadási tevékenységet végzünk, ugyanitt megtekinthetők az általunk forgalmazott termékek alkalmazási módja is.

Célunk, hogy működési területünkön olyan elismert társaság maradjunk, amellyel partnereink teljes mértékben elégedettek. Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy rövid határidővel végezzük munkánkat.Tevékenységünk három részre tagolódik

Vezérlés

Vezérléstechnikai szaküzlet és bemutató termünkben, nem csak kereskedelmi, hanem szaktanácsadási tevékenységet is végzünk. Ugyanitt megtekinthetők az általunk forgalmazott termékek alkalmazási módja is.

Ipar

Cégünk több évtizede áll kapcsolatban több zalai és külföldi vállalattal ,melyek a referenciáink közt megtalálhatóak. Régóta jól működő rendszerintegrátori kapcsolatot tartunk fenn a Schneider Electric Zrt-vel.

Napelem

2011-ben ismét egy új tevékenységgel a napelemes rendszerek telepítésével bővítettük a palettát. Számos elvégzett munka, és elégedett ügyfél bővíti partnereink számát, melyekből párat referenciáink között is megtalálnak.

Vezérlés
Ipar
Napelem